Ons full service concept

Ons full service concept is geschikt voor alle sanitaire ruimtes. Laat U ontzorgen! Kies ervoor om uit te besteden zodat u zich kunt focussen op uw eigen activiteiten. Onze medewerker komt op vaste data bij u de services uitvoeren.

Quality is our policy,  U heeft nergens geen omkijken meer naar!

 

Heeft u interesse in ons full service concept? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Een van onze medewerkers staat u graag te woord om de mogelijkhgeden en voordelen van ons concept door te nemen. Wij komen ook graag bij u op bezoek.

Tel: +31 (0)24 3712710 of info@qualityservices.nl

 


 

Producten uit ons full service concept

 

Dameshygiëne boxen

Europees gepatenteerd twinliner/twinblister systeem

Een discreet en gebruiksvriendelijk wegwerpsysteem voor maandverband en tampons. Geleverd met een periodieke service, die garant staat voor een schoner en hygiënischer toilet.

 

 


Luchtverfrissing

Spa

Systemen die uw sanitaire ruimtes een aangename geur geven. Letterlijk in de wolken, met het uitgebreide geurenassortiment en de periodieke service waardoor geurgewenning voorkomen wordt.

 

 

 


Toilet-urinoirreiniging

Autoclean

De universele oplossing voor een permanente hygiënische bescherming van uw sanitaire installaties. Gedaan met de opbouw van schadelijke bacteriën en kalkaanslag.

 

 


Toiletborstels

Toiletborstel garnituur

Representatieve, vrijhangende toiletborstel garnituur met makkelijk te vervangen opvangbakje. Periodiek wordt de borstel door ons serviceteam vervangen.

 

 


 

Meer informatie? Neem contact met ons op.

 

Dhr/mw:
Naam:*
E-mailadres:*
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
Opmerkingen:*
Typ de code over:*
Captcha

 

.