Keukenlinnen essentieel in elke keuken

In een goede, veilige keuken hoort een perfect assortiment aan keukenlinnen, per soort herkenbaar. Onderscheid in de gebruiksfuncties van uw keukentextiel dragen daar aan bij. Bovendien vereist handen drogen andere gebruikskwaliteiten dan bij het glaswerk oppoetsen. Quality Services deelt deze verantwoordelijkheid in de vorm van verhuur van keukenlinnen met u. 

 

 

 

U bent verantwoordelijk voor de voedselveiligheid. 

Elke bedrijf of instelling maakt dagelijks gebruik van linnengoed. Het onderhoud hiervan neemt dan ook heel wat tijd en energie in beslag. Quality Services is een gespecialiseerde partner die de gehele verzorging voor zijn rekening neemt. Wij leveren de verhuur van keukenlinnen in verschillende kwaliteiten en passen de beschikbare, schone voorraad aan op uw wensen. Gebruikt keukentextiel uit de verhuur wordt gescheiden ingezameld en volgens speciale wasprocessen gereinigd en behandeld. Het huren van keukenlinnen voorkomt dat u zich zorgen hoeft te maken over slijtage of onderhoud. 

 

Waarom nog keukenlinnen aankopen? Ons keukenlinnen is een full service concept; iedere keer weer wordt het schoon, kreukvrij en compleet bij u afgeleverd tot in de voorraadkast. Maak gebruik van ons full service concept! Quality Services verzorgt het beheer van uw keukenlinnen waarbij het linnen steeds op tijd wordt opgehaald, gereinigd, gecontroleerd en uiteraard ook wordt teruggebracht zoals afgesproken.

 

Dagelijks fris en schoon linnengoed, dat is wat u wilt en wat wij leveren.

 

 


 

Bel ons

Voor advies over de meervoudige toepasbaarheid van ons keukenlinnen, komen wij graag naar u toe.

 

Maak een afspraak via: Tel: +31 (0)24 3712710

.