Over Quality Services

Hygiëne vereist doorlopend aandacht. Gebrek aan onderhoud van sanitaire voorzieningen kan leiden tot problemen en ontevreden bezoekers of klanten. Vanwege de hoge eisen die aan hygiëne worden gesteld, is het zaak te kunnen bouwen op een betrouwbare partner. Een partner die staat voor kwaliteit en gegarandeerde service. Niet voor niets hebben wij gekozen voor de naam: Quality Services.

 

Quality Services staat voor:

 

√ Flexibiliteit

 

√ Korte lijnen

 

√ Transparantie

 

√ Persoonlijke aandacht

 

√ Service en kwaliteit

Hygiëne en veiligheid

Het ontstaan van Quality Services is niet toevallig, eerder noodzaak. Laurens Clardeij, oprichter van Quality Services, zag in dat het omwisselen van maandverbandcontainers niet altijd veilig gebeurde. “Nadat ik mijn vingers openhaalde bij het vervangen van een vuilniszak, vroeg ik me af of het verschonen van maandverbandcontainers niet hygiënischer en bovendien veiliger kon?” Zo ontstond het idee voor het Twinliner-systeem, een systeem waarmee damesverbandcontainers veilig en hygiënisch verschoond kunnen worden. Het idee is zo uniek, dat er momenteel Europees patent op is verkregen. Bovendien vormt het idee de basis van Quality Services, een fullservicedienstverlener als het gaat om hygiëne van toiletten, vloeren en keukens. Voor iedere branche, waaronder mkb, overheid, scholen en recreatieparken.

 

 

Werken bij Quality Services?

Met meer dan 20 medewerkers, waarvan alle servicemonteurs VCA-gecertificeerd zijn, zorgt Quality Services vanuit drie vestigingen verspreid in heel Nederland, dagelijks voor de installatie, montage, service en het onderhoud van sanitaire voorzieningen. We leveren bulkgoederen aan tot in de voorraadkast. De klant beheert slechts het periodiek aanvullen van zeepdispensers, toiletrolhouders en handdoekautomaten.

 

Werken bij Quality Services?

 

.