Hygiëne van sanitaire voorzieningen

Quality Services verzorgt en onderhoudt sanitaire voorzieningen, adviseert over waterbesparende oplossingen en reinigt onder meer schoonloopmatten, vloerwissers en keuken linnen. Het hygiënisch houden van uw toiletten, keukens en vloeren staat voor ons gelijk aan kwaliteit van serviceverlening. Oftewel: Quality Services. Daarbij denken we vanuit duurzame oplossingen.

 

vloer hygiëne   dames hygiëne box

 

Juist dáárom Quality Services!

 

1) beste prijs/kwaliteit verhouding

 

2) innovatieve producten en diensten

 

3) ‘ouderwetse’ persoonlijke aandacht

 

4) duurzame Eco Care concepten

 

5) ISO gecertificeerd

Service en onderhoud

Ons productenaanbod loopt uiteen van zeepdispensers tot droogloopmatten en van toiletrolhouders tot en met handdrogers. Om constante kwaliteit te waarborgen, leveren we continue service. Dit uit zich onder meer in regelmatige kwaliteitscontroles en standaard vulinstructies na iedere oplevering. Zeepdispensers of schoonloopmatten zijn overal te koop. Maar een dispenser moet worden geïnstalleerd en regelmatig worden bijgevuld en een mat moet worden schoongemaakt. Deze voorbeelden onderstrepen de noodzaak van service en onderhoud. ‘Full service’ is dan ook wat klanten van ons mogen verwachten: een partner die de staat van sanitaire voorzieningen controleert en aan de bel trekt wanneer onderhoud nodig is.

 

Kwaliteitsgarantie:

  • ISO-certificatie 9001
  • VCA-gecertificeerde medewerkers
  • NIWO-geregistreerd

 

 

 

Klanten waarderen ons met een 8,4
Met klanttevredenheidsonderzoeken verwerven we nieuwe inzichten, waarmee we onze service, producten en diensten optimaliseren. In het meest recente onderzoek vroegen we 900 klanten ons te beoordelen op acht cruciale punten.

 

De respons was 75%. Gemiddeld waarderen klanten ons met een 8,4. Mooie score! Toch blijven we investeren in nog betere producten en serviceconcepten.

.