Downloads van Quality Services

Maak kennis met onze producten. Download hier onze productsheets.

brochure 'als we er toch zijn'

We hebben een paar prachtige, duurzame concepten ontwikkeld die besparingen voor u opleveren, en waarmee we samen bijdragen aan een circulaire economie en een gezond milieu.

 


 

missie, visie en beleid

De missie van QS Nederland B.V. is ervoor te zorgen dat iedereen, dagelijks en overal optimale hygiëne beleeft in sanitaire ruimten/keukens en schoonloopmatten.

 


 

dames hygiëneboxen

Een discreet en gebruiksvriendelijk wegwerpsysteem voor maandverband en tampons. Geleverd met een periodieke service, die garant staat voor een schoner en hygiënischer toilet.

 

Download


 

eco-vloerwisser

Een schone ruimte geeft een beter gevoel. Dat heeft zijn uitwerking op uw klanten én uw medewerkers. Schone vloeren zijn ook gezonder en veiliger. Met de wendbare ecowisser van Quality Services reinigt u uw vloer in een handomdraai.

 

Download

 


 

handdroging katoen

U kiest uit een breed assortiment van systemen, die gerust een hardhandige aanpak verdragen. Gegarandeerd een perfecte handhygiëne, geleverd met een perfecte service.

 

Download


 

handdroging papierrol

Praktische en representatieve papierrolsystemen voor vele toepassingen. De optimale, constante hygiëne wordt gewaarborgd door het unieke serviceconcept van Quality Services.

 

Download
 


 

handdroging vouwhanddoeken

Eenvoudig, snel en hygiënisch handen drogen. Kwalitatief hoogwaardige vouwhanddoekjes die je gewoon niet wilt weggooien. Voor de beste en meest duurzame oplossing zorgen wij!

 

Download


 

handreiniging

Betrouwbare en robuuste zeepdispensers, in een eigentijds design. Geleverd met een optimale klantenservice en een ruime keuze van aangenaam geurende en huidvriendelijke zepen.

 

Download


 

luchtverfrissing

Systemen die uw sanitaire ruimtes een aangename geur geven. Letterlijk in de wolken, met het uitgebreide geurenassortiment en de periodieke navulservice.

 

Download


 

luierboxen

Een ‘No Touch’ gebruiksvriendelijk en duurzaam servicesysteem voor luiers en incontinentiemateriaal. Door onze periodieke service is optimale hygiëne gewaarborgd voor klein tot groot.

 

Download


 

schoonloopmatten

Onze schoonloopmat service staat garant voor een schonere en veiligere vloer. De reinigende werking van de mat blijft behouden door een geavanceerd wasproces.

 

Download


 

toilet-/urinoirreiniging

De universele oplossing voor een permanente hygiënische bescherming van uw sanitaire installaties. Gedaan met de opbouw van schadelijke bacteriën en kalkaanslag.

 

Download


 

toiletbrilreiniging

Totaalcomfort met ons unieke reinigingssysteem. Altijd binnen handbereik in een handige dispenser met besparende pompmechaniek.

 

Download


 

toiletrolhouders

Non-stop recycled papier in een uniek design. Praktisch en spaarzaam in gebruik. Het door ons te leveren toiletpapier is voorzien van Europees Ecolabel.

 

Download

 

.