Dames hygiëneboxen

Hygiëne vereist doorlopend aandacht. Gebrek aan onderhoud van sanitaire voorzieningen kan leiden tot problemen en ontevreden bezoekers of klanten. Vanwege de hoge eisen die aan hygiëne worden gesteld, is het zaak te kunnen bouwen op een betrouwbare partner. Een partner die staat voor kwaliteit en gegarandeerde service. Een discreet en gebruiksvriendelijk wegwerpsysteem voor maandverband en tampons. Geleverd met een periodieke service, die garant staat voor een schoner en hygiënischer toilet. 

 

Hygiëne en veiligheid

Het ontstaan van Quality Services is niet toevallig, eerder noodzaak. Laurens Clardeij, oprichter van Quality Services, zag in dat het omwisselen van maandverbandcontainers niet altijd veilig gebeurde. “Nadat ik mijn vingers openhaalde bij het vervangen van een vuilniszak, vroeg ik me af of het verschonen van maandverbandcontainers niet hygiënischer en bovendien veiliger kon?” Zo ontstond het idee voor het Twinliner-systeem, een systeem waarmee damesverbandcontainers veilig en hygiënisch verschoond kunnen worden. Het idee is zo uniek, dat er momenteel Europees patent op is verkregen. Bovendien vormt het idee de basis van Quality Services, een fullservicedienstverlener als het gaat om hygiëne van toiletten, vloeren en keukens. Voor iedere branche, waaronder mkb, overheid, scholen en recreatieparken.

 

Quality Services, uniek in Europa!

Ons gepatenteerde Twinliner servicesysteem voor de dameshygiëne box staat borg voor discretie, geruisloosheid, veiligheid, efficientie en duurzaamheid. De ontwikkeling van dit unieke dameshygiëne servicesysteem is de meest duurzame oplossing in de huidige markt. Duizenden liters water voor de periodieke reiniging van de boxen wordt bespaard en er wordt geen gebruik gemaakt van milieubelastende chemicaliën. 

 

 

 


 

 

Dames hygiënebox

met gepatenteerd twinliner/twinblister systeem

Om rioolverstoppingen tegen te gaan en de hygiëne te optimaliseren, biedt Quality Services u dit handige en efficiënte wegwerpsysteem voor gebruikt maandverband en tampons. De hygiënebox bestaat uit een dubbel klepsysteem en heeft een container- inhoud van ruim 20 liter. De desinfecterende poeder in de hygiënebox neutraliseert onaangename geuren. Gratis ophangbeugel voor wandmontage.

 

‘No Touch’ systeem

met gepatenteerd twinliner/twinblister systeem

In aanvulling op de standaard hygiënebox introduceert Quality Services de ‘No Touch’ uitvoering. Door infrarood opent de klep zich automatisch zonder enig contact. De benodigde energie van deze ‘No Touch’ lijn wordt geleverd door een krachtige batterij welke door onze servicemedewerker periodiek wordt verwisseld. 

 


 

Bel ons

Voor advies over de meervoudige toepasbaarheid van onze schoonloopmatten (indien gewenst met logo), over onze vloerwissers of over onze volledige ontzorging met luchtverfrissing, komen wij graag naar u toe.

 

Maak een afspraak via: Tel: +31 (0)24 3712710

 

.