Als we er toch zijn...

Onze servicemedewerker komt regelmatig bij u op locatie en als we er toch zijn, kunnen we u ook op andere manieren ontzorgen. We hebben een paar prachtige, duurzame concepten ontwikkeld die besparingen opleveren, en waarmee we samen met u bijdragen aan een circulaire economie en een gezond milieu.

Biobox: afvalstromen scheiden
 

Quality Services levert een zeer duurzame combinatie van afvalbakken op huurbasis. Hiermee bieden we een concrete en heldere manier om afvalstromen beter te scheiden, waardoor het milieu minder belast wordt.

 

 

En als je de Biobox toch hebt, maak je het compleet met CupR.

 

 


 

CupR: van koffiebeker naar toiletpapier
 

Worden er in uw bedrijf veel kartonnen bekers gebruikt? Dan is ons CupR-concept iets voor u. Uw koffiebekers worden door ons ingezameld en gerecycled, en komen in de vorm van toiletpapier weer terug. CupR is alleen mogelijk in combinatie met Biobox.

 

 


 

De Towel to Roll Cycle service
 

Kiest u voor handdroging met papier? Onze Towel to Roll Cycle is een recycleservice voor papieren vouwhanddoeken en papierrollen. Deze service werkt op huurbasis.

 

De gebruikte papieren handdoeken, verzameld in de speciale QS afvalbak worden voor een laag bedrag per maand opgehaald. Wij brengen het papierafval naar onze papierverwerkers en die maken er toiletpapier van. Cirkeltje rond!

 

 

.